fbpx

Team

Het team

Met ons gemotiveerde team van maatschappelijk ondernemers streeft I Save Lives ernaar dat iedereen leert reanimeren door reanimatieonderwijs toegankelijk te maken.

Sam Steltman

Oprichter

In 2017 maakte ik van dichtbij mee hoe een kennis het leven van zijn vrouw redde. De redder in nood inspireerde mij. Ik besloot om tot actie over te gaan. Niet alleen door zelf een reanimatiecursus te volgen, maar ook door me ervoor in te zetten dat iedere middelbare scholier leert reanimeren.

Leren reanimeren is niet moeilijk. Reguliere cursussen maken het onderwerp ingewikkelder dan dat het is. Om reanimatieonderwijs toegankelijk te maken heb ik de I Save Lives game ontwikkeld. Nadat serious gaming de vorm van reanimatieonderwijs op de middelbare school is geworden, wil ik zorgen dat de game ook wordt ingezet door organisaties voor hun werknemers, zodat echt iedereen leert reanimeren, van jong tot oud.

LinkedIn

David Hup

Social Impact & Marketing

Mijn naam is David Hup en ik ben woonachtig in Amsterdam. Recentelijk ben ik afgestudeerd aan de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming. Deze opleiding heeft mij een echte sociaal ondernemer gemaakt, een professional die maatschappelijke thema’s bespreekbaar maakt. Met Social Impact & Marketing zorg ik dat de game zo goed mogelijk aansluit op de kerndoelen van het voortgezet onderwijs.

Ik heb altijd al energie gekregen van het dicht bij elkaar laten komen van mensen, culturen en gedachtegangen. I Save Lives draagt hier aan bij door spelers in te laten zien dat we door elkaar te helpen een stuk beter af zijn.

LinkedIn
Scroll Up