Ons programma

I Save Lives heeft een programma ontwikkeld waarmee de school zelf met reanimatietraining aan de slag kan. De praktische vaardigheden oefenen leerlingen met onze game op een reanimatiepop. De theorie leren ze op onze e-learning. Inhoudelijke kennis van de docent is niet nodig; onze game is de instructeur en de docent coördineert!

Leuk

voor de leerling

Makkelijk

voor de school

Waardevol

voor elkaar

De game

De docent legt de reanimatiepoppen klaar, de leerlingen verbinden hun telefoon of tablet met de reanimatiepop en de training kan beginnen!

Door minigames te spelen leren leerlingen alle stappen van reanimeren: herkennen van een hartstilstand, hartmassage geven, beademen en de AED. Leerlingen halen scores en doen mee aan het toernooi. Binnen een lesuur verdienen ze uiteindelijk hun certificaat.

App met poppen

Het toernooi

In de game halen leerlingen een score en komen ze op het scorebord van de klas. Niet alleen wordt de score gebruikt binnen de school, maar ook voor het jaarlijkse scholentoernooi. Scholen strijden hier om de landelijke titel en een leuke prijs!

Wordt jouw school ook Hartveilig?

Jouw school wordt een Hartveilige school als er jaarlijks minstens één jaarlaag leert reanimeren en er een AED in de school aanwezig is. Dit certificaat toont aan dat jouw school een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Laat hier je e-mail achter om ook een Hartveilige school te worden.

    Meer weten? Vraag de flyer hier aan:

      Menu