Makkelijk aan de slag!

Aan de hand van deze 4 stappen leer jij jouw leerlingen reanimeren

Stap 1:

Plan een gesprek

Wat goed dat je het belangrijk vindt dat leerlingen leren reanimeren. Zullen we samen kijken of ons programma bij jou past? We vertellen je graag hoe alles werkt.

Stap 2:

Reserveer materiaal

Om aan de slag te gaan met reanimatietraining heb je natuurlijk materiaal nodig. Dit hoef je bij ons niet te kopen maar kan je huren voor een maand. Hierin kun je met gemak al jouw gewenste leerlingen trainen.

Stap 3:

Voorbereiding

Wij brengen het materiaal langs en tijdens een workshop scholen we jou en relevante collega’s kosteloos bij in het geven van reanimatieles.

Bekijk ons docentenportaal, hier vind je een lesbrief, presentatie en nog meer! Als je niet kunt wachten, download dan de lesbrief hier.

Stap 4:

Train leerlingen

Onze game is de instructeur en jij coördineert de training.

Maak de klassen aan die je gaat trainen via het docentenplatform en leg de reanimatiepoppen klaar. De leerlingen verbinden hun telefoon of tablet met de reanimatiepop en de training kan beginnen!

Wij meten wat de speler doet en door minigames te spelen leren leerlingen alle stappen van reanimeren: herkennen van een hartstilstand, hartmassage geven, beademen en de AED.

Gefeliciteerd!

De leerlingen verdienen hun certificaat en de school verdient de titel Hartveilige school!

Toernooi

De scores van de leerlingen worden gebruikt om mee te doen aan het toernooi! Leerlingen strijden in de klas tegen elkaar voor de beste score. Niet alleen strijden leerlingen onderling, maar ook strijden zij tegen andere scholen.

Aan het eind van het schooljaar wordt de winnende school bekend gemaakt en ontvangt deze een leuke prijs!

Dankjewel voor het aanvragen van de lesbrief. Je ontvangt hem binnenkort.

Dankjewel voor het invullen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.